perjantai 5. helmikuuta 2016

Suklaiset banaani-mustikkamuffinssit gluteenittomana






* Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
* Taikinaa varten paloittele 200 g tummaa suklaata ja muussaa 2 hyvin kypsää banaania

Taikina

2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
125 g sulatettua voita tai margariinia
2 kypsää banaania
100 g tummaa suklaata

Pinnalle: mustikoita

* Sekoita leivinjauhe pieneen määrään jauhoja.
* Vatkaa kanamunat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi.
* Lisä leivinjauhe-jauhoseos, sekoita.
* Lisää jäähtynyt rasva ja suklaapalat, sekoita.
* Lisää vuorotellen jauhoja ja muussattua banaania. Sekoita hyvin.

* Annostele muffinssivuokiin.
* Laita jokaisen muffinssin pinnalle muutama mustikka.

* Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti