tiistai 26. huhtikuuta 2016

Gluteeniton riisirieska





 Sisältää kauraa!

Ainekset

2 dl puuroriisiä
4 dl vettä
50 g voita

3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
5 dl maitoa
3 dl piimää
2 tl suolaa
2 kananmunaa
1 dl gluteenittomia jauhoja

* Laita kaurahiutaleet nesteeseen turpoamaan riisin keittämisen ajaksi
* Keitä riisiä & voita miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt riisiin, n. 20 min. Lisää tarvittaessa vettä, ja tarkista, että riisit ovat melko pehmeitä.
* Sekoita riisi ja muut aineet keskenään.

* Levitä leivinpaperoidulle pellille.
*Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
* Tarjoa esim. munavoin kanssa.

HUOM! Maidon ja piimän suhdetta voi vaihdella, esim. puolet ja puolet kumpaakin.

1 kommentti:

  1. 1/2 annosta pellilliseen riitti. Ohut ja maistuva! En voi käyttää kauraa niin laitoin 1/2 hirssihiutaleita ja 1/2 tef-hiutaleita. Lisäsin vähän psylliumia.

    VastaaPoista