tiistai 26. huhtikuuta 2016
Gluteeniton riisirieska
Sisältää kauraa!
Ainekset
2 dl puuroriisiä
4 dl vettä
50 g voita
3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
5 dl maitoa
3 dl piimää
2 tl suolaa
2 kananmunaa
1 dl gluteenittomia jauhoja
* Laita kaurahiutaleet nesteeseen turpoamaan riisin keittämisen ajaksi
* Keitä riisiä & voita miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt riisiin, n. 20 min. Lisää tarvittaessa vettä, ja tarkista, että riisit ovat melko pehmeitä.
* Sekoita riisi ja muut aineet keskenään.
* Levitä leivinpaperoidulle pellille.
*Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
* Tarjoa esim. munavoin kanssa.
HUOM! Maidon ja piimän suhdetta voi vaihdella, esim. puolet ja puolet kumpaakin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1/2 annosta pellilliseen riitti. Ohut ja maistuva! En voi käyttää kauraa niin laitoin 1/2 hirssihiutaleita ja 1/2 tef-hiutaleita. Lisäsin vähän psylliumia.
VastaaPoista