maanantai 9. heinäkuuta 2012

Gluteeniton makaronilaatikko



n. 300 g Gluteenittomia fusilleja (tai gluteenittomia makaroneja)
400 g jauhelihaa
1-2 sipulia
n. 5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
juustoraastetta


* Voitele uunivuoka ruokaöljyllä valmiiksi
* Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen

* Laita reilusti vettä kiehumaan, ja keitä fusilleja/makaroneja n. 10 min
* Ruskista makaronien kiehumisen aikana jauheliha ja pilkottu sipuli
* Lisää jauhelihaan suolaa maun mukaan
* Kaada makaroneista vesi pois
* Sekoita uunivuokaan makaronit ja jauheliha
* Sekoita maito, kananmunat ja suola. Kaada seos vuokaan. Nestettä tulee olla sen verran, että makaronit juuri peittyvät.
* Ripottele pinnalle juustoraastetta
* Paista n. 45-60 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti