tiistai 5. maaliskuuta 2013

Gluteeniton banaani-maustekakku / muffinssit


* Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen

150 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
2 munaa
4 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 rkl piparkakkumaustetta (TAI: 2 tl kanelia, 1/4 tl inkivääriä, 1/4 tl neilikkaa)
2-3 oikein kypsää banaania muussattuna
(5 rkl omenahilloa)

* Sekoita mausteet pieneen määrään jauhoja

* Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi
* Lisää munat, sekoita
* Lisää jauhot, joiden joukossa on mausteet
* Lisää taikinaan vuorotellen banaania ja jauhoja,
sekoita hyvin.

* Kaada kakku voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
* Paista n. 45-60 minuuttia.

*HUOM! Taikinasta voi tehdä myös muffinsseja. 
Paistoaika muffinsseille 200 asteessa on n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti