perjantai 6. joulukuuta 2013

Glögi

Glögiä on helppo valmistaa, ja se sopii juotavaksi muutoinkin kuin joulun aikaan! Talven pakkasissa mikään ei maistu paremmalta kuin glögi... sopii myös silloin, kun flunssa vaivaa...

Glögi kahdelle...

5 dl Sekoitettua viinimarjamehua (huom! mehu ei saa olla liian laimeaa)
Mausteiksi: kanelitanko, pala inkivääriä, muutama mausteneilikka
Sokeria maun mukaan

* Laita mehu ja mausteet kattilaan kuumenemaan
* Anna mehun maustua vähintään 15 minuuttia kuumalla levyllä, älä keitä.
* Mitä enemmän makua glögiin haluat, sen pidempään se saa maustua.
* Siivilöi mausteet pois ja nauti kuumana.
* Jos kaikki glögi ei kulu kerralla, laita se jääkaappiin, ja lämmitä myöhemmin uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti