lauantai 14. helmikuuta 2015

Gluteenittomat kinkkuletut



Tässäpä ruokaisat, tähteistä tehdyt letut. Perunamuusi  ja pian vanheneva leikkelekinkku kohtasivat lettutaikinassa, jonka ohje on seuraava:

1-2 dl perunamuusia
4 dl maitoa tai vettä
2 kananmunaa
2,5 dl gluteenitonta jauhoa (osa jauhoista voi olla tummaa gluteenitonta jauhoa)
n. 1 tl suolaa (laitoin puolet yrttisuolaa)

*Sekoita muusi, neste ja kananmunat.
*Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.
*Anna taikinan turvota n. 15 minuuttia.


*Pilko n. 200 g kinkkua pieniksi paloiksi
*Leikkaa 1 sipuli ja ruskista se pannulla.

*Lisää kinkku ja sipuli taikinan joukkoon, sekoita hyvin.
*Laita paistinpannulle öljyä tai muuta rasvaa ja paista kinkkuletut.

*Lisää tarvittaessa jauhoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti