sunnuntai 5. elokuuta 2012

Gluteeniton kauraherkku

Tämän ohjeen voit tehdä gluteenittomana tai sitten vehnäjauhoilla.

* Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen

200 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl sokeria
4 dl jauhoja (joko gluteenittomia tai vehnäjauhoja)

* Sekoita nämä ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Levitä seos pellille.
* Tee pohjan päälle seuraava seos:

100 g sulatettua voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
4 dl kaurahiutaleita

* Sekoita ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle.
* Paista uunin alimmalla tasolla n. 10 minuuttia
* Huom! Leviää jonkin verran paistettaessa!

* Leikkaa hieman jäähtyneenä neliöiksi. Leikkaa varovasti, sillä kauraherkku on murenevaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti