Glögiä on helppo valmistaa, ja se sopii juotavaksi muutoinkin kuin joulun aikaan! Talven pakkasissa mikään ei maistu paremmalta kuin glögi... sopii myös silloin, kun flunssa vaivaa...
Glögi kahdelle...
5 dl Sekoitettua viinimarjamehua (huom! mehu ei saa olla liian laimeaa)
Mausteiksi: kanelitanko, pala inkivääriä, muutama mausteneilikka
Sokeria maun mukaan
* Laita mehu ja mausteet kattilaan kuumenemaan
* Anna mehun maustua vähintään 15 minuuttia kuumalla levyllä, älä keitä.
* Mitä enemmän makua glögiin haluat, sen pidempään se saa maustua.
* Siivilöi mausteet pois ja nauti kuumana.
* Jos kaikki glögi ei kulu kerralla, laita se jääkaappiin, ja lämmitä myöhemmin uudestaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti