maanantai 25. kesäkuuta 2012

Gluteeniton vispipuuro



5 dl vettä
2-3 dl puolukoita (tai punaisia viinimarjoja)
0,5 dl sokeria
1 dl karkeita riisijauhoja

* Laita vesi kiehumaan, ja lisää siihen sokeri sekä puolukat.
* Anna kiehua n. 10 minuuttia
* Voit jatkaa tästä kahdella eri tavalla:
          1) siivilöi puolukoiden mehu, ja laita mehu takaisin kiehumaan tai
          2) jatka seuraavaan vaiheeseen ilman siivilöintiä

* Lisää riisijauhot vispilällä sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia, välillä sekoittaen.

* Anna puuron jäähtyä, ja sen jälkeen vatkaa se kuohkeaksi. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa sokeria.

* Itse jätän puolukat puuron sekaan, eli en siivilöi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti