lauantai 1. helmikuuta 2014
Gluteeniton ananaskeikaus
*Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
Vuokaan:
Levitä pyöreän piirakkavuoan pohjalle (pohjan voi vuorata leivinpaperilla):
50 g pehmeää voita/margariina
1 dl fariinisokeria
1 tölkki ananaspaloja tai 4-6 ananasrengasta lisätään voi-fariinisokerin päälle
HUOM! Ota ananasliemi talteen!
Taikina:
125 g pehmeää voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
1 dl ananaslientä
*Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi
* Lisää kananmunat yksitellen vatkaten
*Lisää puolet nesteestä
* Lisää pieneen määrään jauhoja sekoitettu leivinjauhe
* Lisää loput nesteestä
* Sekoita loput jauhot taikinaan
*Kaada taikina ananas-rasvaseoksen päälle vuokaan
*Paista n.35-45 minuuttia uunin alatasolla
* Anna jäähtyä hetki, kumoa kakku varovasti
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti