torstai 21. kesäkuuta 2012

Tiikerikakku

300 g voita
3 dl sokeria
4 munaa
3 tl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
4½ dl vehnäjauhoa
________________

3 rkl kaakaota
3 rkl maitoa

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kananmunat. Sekoita vehnäjauhon sekaan vaniljasokeri ja leivinjauhe ja lisää jauhoseos voin, sokerin ja kananmunien mukaan.
Ota 1/3 taikinasta erilleen ja sekoita siihen kaakao ja maito. Laita jauhotetun vuoan pohjalle kerros vaaleaa taikinaa (eli siis seos johon ei ole lisätty kaakaota). Lisää päälle tumma seos ja päälle vielä lopuksi kerros vaaleaa taikinaa.
Paista kakku 200°C n. 60 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti